Hvordan geninstallerer jeg Simple Disk Optimizer på min computer?How do I reinstall Simple Disk Optimizer on my computer?

Geninstallation af Simple Disk Optimizer er meget let. Du kan downloade og installere den seneste version af Simple Disk Optimizer herfra . Når du har downloadet filen, skal du dobbeltklikke på filen og følge instruktionerne for at installere Simple Disk Optimizer på din computer.

Hvis du geninstallerer Simple Disk Optimizer på den samme computer, anbefaler vi, at du afinstallerer den aktuelt installerede version af programmet, før du downloader og installerer den seneste version som foreslået ovenfor.

BEMÆRK: Hvis der er sket ændringer på din computer, eller hvis du har udskiftet din computer, bedes du kontakte vores supportteam for at få hjælp til genaktiveringen af produktet.