Miten poistaa tai poistaa Yksinkertainen Disk Optimizer?How do I uninstall or remove Simple Disk Optimizer?

Yksinkertainen levyn optimoija on erittäin helppo poistaa. Uskomme SimpleStarilla erittäin vahvasti siihen, että ihmiset voivat poistaa sovelluksia, joita he eivät halua säilyttää. Toivomme tietysti, ettet tunne tätä yksinkertaisen levyn optimoijasta, mutta siinä tapauksessa, miten sinä tunnet, poista se seuraavasti:

Windows XP:

Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse luettelosta yksinkertainen levyn optimoija> napsauta Poista-painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näytön ohjeita

Windows Vista, Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät:

Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelman asennus> Etsi ja valitse näytössä olevasta luettelosta Simple Disk Optimizer> napsauta Poista / muuta-painiketta> Poista ohjelma noudattamalla näytön ohjeita

Vaihtoehtoisesti voit poistaa Simple Disk Optimizer -ohjelman ohjelmavalikosta:

Käynnistä> Kaikki ohjelmat> SimpleStar> Simple Disk Optimizer> Poista Simple Disk Optimizer.