403 User Rate Limit Exceeded

Hvordan bruger jeg Active Cleaning i Simple Privacy Protector?How do I use the Active Cleaning in Simple Privacy Protector?

På startskærmen Simple Privacy Protector skal du blot klikke på knappen “ON” ved siden af ​​”Aktiv rengøring” for at aktivere indstillingen. Aktivering af aktivt rengøring rengør automatisk alle markerede elementer, der er markeret på siden, når browseren er lukket. Dette er især nyttigt, når du ofte søger eller bruger følsomme, fortrolige websites.