Miten estän Simple Malware Protector käynnissä jokaisen käynnistyksen?How do I prevent Simple Malware Protector from running at every startup?

Näin sinun on tehtävä estääksesi yksinkertaisen haittaohjelman suojaimen toimimasta jokaisessa käynnistyksessä:

• Käynnistä Simple Malware Protector .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Poista valinta Käynnistä järjestelmän käynnistyksen yhteydessä .
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä- painiketta.

Tämä estää ohjelman suorittamisen joka kerta, kun Windows käynnistetään.

Voit aina käynnistää ohjelman manuaalisesti kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta tai avaamalla sen ohjelmavalikosta.