Miten päivittää uusimpaan versioon Simple Malware Protector?How do I upgrade to the latest version of Simple Malware Protector?

Kun uusi Malware Protector -versio on saatavilla, saat päivitysilmoituksen, kun seuraavan kerran käynnistät ohjelman. Sinun tarvitsee vain hyväksyä päivitys ja seurata päivityksen asentamista koskevia ohjeita. Jos sinulla ei ole aikaa tai et vain tunne, että päivität S imple Malware Protector -ohjelmaa, älä huolehdi, näet tämän ilmoituksen aina, kun sovellus käynnistyy ja voi päivittää sen sopivaksi. Muista, että tuotteen päivitykset ja päivitykset ovat ilmaisia aktiivisen rekisteröinnin aikana. Voit myös tarkistaa ja päivittää uusimpaan versioon manuaalisesti seuraavasti: