Miten päivittää uusimpaan versioon Simple Malware Protector?How do I upgrade to the latest version of Simple Malware Protector?

Kun yksinkertaisen haittaohjelman suojaimen uusi versio on saatavilla, saat päivitysilmoituksen seuraavan kerran, kun käynnistät ohjelman.

Sinun tarvitsee vain hyväksyä päivitys ja asentaa päivitys noudattamalla näytettyjä ohjeita. Jos sinulla ei ole aikaa tai et vain halua päivittää S imple Malware Protector -ohjelmaa, älä huoli, näet tämän ilmoituksen joka kerta, kun sovellus käynnistyy, ja voit päivittää sen sopivaan aikaan. Muista, että tuotepäivitykset ja päivitykset ovat ilmaisia koko rekisteröinnin ajan.

Voit myös tarkistaa ja päivittää uusimpaan versioon manuaalisesti seuraavasti: