Hoe krijg ik toegang tot de Quarantaine van Simple Malware Protector?How do I access the Quarantine section of Simple Malware Protector?

In het gedeelte Quarantaine van Simple Malware Protector worden de malware-infecties die van uw systeem zijn verwijderd, opgeslagen of in quarantaine geplaatst. Maakt u zich geen zorgen, ze worden op een veilige locatie op uw systeem opgeslagen en hebben een aangepast formaat. Op deze manier worden ze ineffectief gemaakt en kunnen ze de soepele werking van het systeem niet verstoren.

De secties met tabbladen worden hieronder uitgelegd:

• Quarantainelijst
    In dit gedeelte kunt u de infecties bekijken die zijn opgeschoond en uit het systeem zijn verwijderd. Om malware-infecties permanent van het systeem te verwijderen, kunt u op de knop Verwijderen klikken. Zodra u dit doet, zullen dergelijke infecties op geen enkele locatie op het systeem in welk formaat dan ook worden gevonden.

Om de geïnfecteerde items uit de quarantainelijst te verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen . En om de geïnfecteerde items terug naar het systeem te herstellen, vinkt (selecteert) u de items uit de lijst en klikt u op Herstellen . De herstelde malware-infecties worden hersteld op de oorspronkelijke locaties op het systeem.

• Negeer lijst
    Sommige gedetecteerde malware-infecties kunnen in de negeerlijst worden geplaatst. Deze items worden in de volgende scans pas als infectie gemarkeerd als ze uit de lijst worden verwijderd. Voor dit doel kunt u op de optie Negeren klikken die overeenkomt met elke gedetecteerde infectie op het gewenste item op de pagina met scanresultaten. U kunt de vermelde infecties uit de lijst verwijderen door op de knop Verwijderen te klikken.

• Logboeken
    De scanlogboeken van de scans die op het systeem zijn uitgevoerd, worden bijgehouden zodat u deze indien nodig kunt raadplegen. Elk scanlogboek bevat de volledige details van de malware-infecties die tijdens de specifieke scan zijn gedetecteerd. Volledige details kunnen worden bekeken door op de knop Logboek bekijken te klikken. Controleer of selecteer de scanlogboeken die u wilt verwijderen en klik op de knop Verwijderen .
    Met de knop Logboek exporteren kunt u de geselecteerde scanlogboeken exporteren en deze in XML-indeling op het systeem opslaan.