Hoe kan ik gebruik maken van de real-time bescherming schilden in Simple Malware Protector?How do I use the real-time protection shields in Simple Malware Protector?

Eenvoudige Malware Protector biedt Real-Time (altijd aan) Protection Shields voor de klok rond bescherming van uw pc. De Real-Time Protection Shields indien ingeschakeld (alleen in de geregistreerde versie), dienen met het oog op het beperken van de malware-aanvallen in real time. Malware proberen in het systeem worden geïdentificeerd en gestopt wanneer gedetecteerd door het programma. Waarschuwingen worden zodra de functie tegenkomt malware probeert te installeren of uit te voeren op het systeem geactiveerd. Het is aan de gebruiker om het programma te draaien op het systeem of blok / volledig gooi hem weg. Er zijn 2 schilden dat het systeem te beschermen tegen malware bedreigingen rond de klok:

• Windows afgeschermde Windows Host File Monitor Host bestand in Windows is een bestand dat wordt gebruikt om de host namen afgezet tegen hun IP-adressen te behouden. Host-bestanden worden verwezen naar het vinden van de bijbehorende IP-adressen voor elke host namen. In het geval dat de gewenste IP-adressen niet worden gevonden, het besturingssysteem vraagt ​​het Domain Name System (DNS-server) voor de informatie. Deze bestanden kunnen worden gebruikt om websites lokaal in plaats van het blokkeren van de servers te blokkeren. Sommige malware zijn gemaakt om wijzigingen in deze Windows Host-bestanden te maken. Deze bijzondere schild waarschuwt de gebruiker wanneer deze kwaadaardige activiteiten worden geprobeerd in de Windows Host-bestanden. Selecteer Ingeschakeld om de real-time bescherming van Windows Shield voor de bescherming van rond-de-klok in te schakelen. Wanneer er sprake is van een poging tot binnendringen door een onbekende of kwaadaardig programma, de schilden waarschuwen de gebruiker van deze poging door middel van een pop-up bericht. Het is dan besluit de gebruiker om de onbekende programma te draaien op het systeem. • toestaan ​​†“Selecteer de вЂ~Don†™ t mij vraagt ​​again†™ optie en klik vervolgens op вЂ~Allow†™ knop als u de toepassing / programma vertrouwen en wens om het programma uit te voeren op het systeem. Alle sessies wanneer je kon de applicaties te draaien op het systeem zal worden vermeld onder het tabblad “Windows Shield”. • Block †“Selecteer de вЂ~Don†™ t mij vraagt ​​again†™ optie en klik vervolgens op вЂ~Block†™ knop als je niet de toepassing authentieke vinden en niet willen dat het te draaien op het systeem. Alle sessies wanneer u de toepassing uit te voeren op het systeem geblokkeerd zal worden vermeld onder het tabblad “Windows Shield”.
  • Internet afgeschermde Internet Explorer Startpagina Guardian Deze bijzondere schild voorkomt dat ongeautoriseerde wijzigingen in de IE toolbars en de functionaliteiten door een kwaadaardige malware. Het internet is het grootste medium waarmee malware zich installeren op het systeem. Internet Shields blijken zeer nuttig bij het opsporen van malware in real-time te zijn voordat ze schade aan het systeem kan veroorzaken. Selecteer Ingeschakeld om de real-time bescherming Internet Shield voor de bescherming van rond-de-klok in te schakelen. Wanneer er sprake is van een poging tot binnendringen door een onbekende / kwaadaardig programma, de schilden verslag van de gebruiker van de dezelfde via een pop-upbericht. Het uitsluitend aan de gebruiker om de onbekende programma te draaien op het systeem of niet. • toestaan ​​†“Selecteer de optie ‘Mij niet opnieuw vragen’ en klik vervolgens op вЂ~Allow†™ knop als u de toepassing / programma vertrouwen en wens om het programma uit te voeren op het systeem. Alle sessies wanneer je kon de applicaties te draaien op het systeem zal worden vermeld onder het tabblad “Internet Shield”. • Block †“Selecteer de optie ‘Mij niet opnieuw vragen’ en klik vervolgens op вЂ~Block†™ knop als je niet de toepassing authentieke vinden en niet willen dat het te draaien op het systeem. Alle sessies wanneer u de toepassing uit te voeren op het systeem geblokkeerd zal worden vermeld onder het tabblad “Internet Shield”.
  • Beheren toegestaan ​​/ geblokkeerd artikelen Programma’s / applicaties, u toestaan ​​of blokkeren zullen hier worden vermeld onder hun respectievelijke tabbladen. Om onnodige gebeurtenissen uit de lijst te verwijderen, klikt u op de knop “Delete”.