Hoe gebruik ik de Active Cleaning in Simple Privacy Protector?How do I use the Active Cleaning in Simple Privacy Protector?

Klik op het startscherm van Simple Privacy Protector op de knop “ON” naast “Active Cleaning” om de optie in te schakelen. Als u de actieve reiniging inschakelt, worden alle geselecteerde items die op de pagina worden gecontroleerd automatisch gewist zodra uw browser is gesloten. Dit is vooral handig als u doorgaans doorgaat of gebruik maakt van gevoelige, vertrouwelijke websites.