Tilbyder Battery Optimizer nogen unikke egenskaber?Tilbyder Battery Optimizer nogen unikke egenskaber?

Ja, det gГёr! Her er det et hurtigt blik pГҐ egenskaberne ved Battery Optimizer:

OvervГҐgning – Denne del viser dig et historisk blik pГҐ dit batteris opladningsniveau og forbrug. Grafen vil vise dig Batteriopladningen i % i baggrunden (forskellige nuancer i grГҐt for opladning og afladning) og den rГёde linje viser laptoppens energiforbrug. NГҐr den er sat til, viser den rГёde graf stГёrrelsen af genopladningen for batteriet, og ikke afladningens stГёrrelse.

Hvor finder jeg den?

I Battery Optimizer vinduet, klik pГҐ OvervГҐgnings- knappen i den Гёverste navigeringsmenu

Alarmer ang. batteriforbrug – Denne del giver dig muligheden for at blive advaret om den tid, der er tilbage af dit batteris opladning og om, hvornГҐr dit batteris forbrug stiger med en bestemt procentdel

Hvor finder jeg den?

I Battery Optimizer vinduet, klik på Valgmulighederne i den øverste navigeringsmenu og vælg Overvågnings- tastaturknappen