Hvorfor er JEG Ude of able to fundfГёre en scanning with use of Simple driver Updater?Hvorfor er jeg ude af stand til at fundfГёre en scanning med brug af Simple Driver Updater?

Simple Driver Updater behøver ubegrænset internetadgang for at sende dine scanningsresultater til vor server og genindvinde listen med drevopdateringer, der er til rådighed for din computer. Derfor må du sikre dig, at følgende betingelser er opfyldt:

– Du har en aktiv internetforbindelse

– Dine indtillinger til din browser- og internetforbindelse er korrekte

– Din firewall eller dit sikkerhedsprogram blokerer ikke internetadgang for Simple Driver Updater

ET GODT RГ…D: Hvis du har en firewall, der er gjort funktionsduelig pГҐ din computer, sГҐ forsГёg at gГёre den funktionsuduelig midlertidigt eller at tilfГёje Simple Driver Updater som en undtagelse eller udelukkelse inden for dens indstillinger