Hvordan afinstallerer jeg Simple MacOptimizer?How do I uninstall Simple MacOptimizer?

Afinstallation af Simple MacOptimizer er hurtig og nem. Alt hvad du skal gøre er at følge disse nemme trin:

• Start Simple MacOptimizer på din Mac
  • Klik på menuen Hjælp i øverste venstre hjørne af din skærm, og vælg derefter indstillingen Afinstaller .

2015-01-16_1017

• I det promptvindue, der vises, skal du klikke på knappen Afinstaller for at afslutte afinstallationsprocessen.
  • 2015-01-16_1018

• Dette fjerner Simple MacOptimizer og andre installerede funktioner fra din Mac!