Sådan får du adgang til de generelle indstillinger i Start Menu ReviverHow to access the general settings of Start Menu Reviver

Højreklik eller hold fingeren på Start-knappen, og vælg Indstillinger.

Du ser nu vinduet Indstillinger i Start Menu Reviver. Du bliver nødt til at klikke på tryk på knappen Gem, når du har foretaget ændringer i dette vindue.

Du kan også få adgang til Start Menu Reviver-indstillinger fra Indstillinger Charm i Start Menu Reviver.