Hvordan kan jeg lave en filtype eller bestyrer filtypenavne på min pc?How do I fix a file extension or manage file extensions on my PC?

Simple PC Optimizer gør det let at løse filtypeproblemer og administrere alle filtypenavne på din computer. For at få adgang til File Extension Manager skal du klikke på vedligeholdelsesflisen på startskærmen og derefter klikke på flisen File Extensions .

SPCO_file_extensions

For at komme i gang skal du vælge den ønskede filtypenavn i venstre rude og klikke på Flere oplysninger, hvis du vil lære mere om udvidelsen eller gennemse listen over programmer til højre og vælge det program, du vil åbne filtypen med og klik på Anvend for at gemme din præference.

Du har nu nem adgang til at administrere alle filtypenavne på din pc.