Olen ostanut Simple Updater mutta se ei ladata ja asentaa ohjainpäivityksiä?I have purchased Simple Driver Updater but it will not download and install the driver updates?

Kun olet hankkinut yksinkertaisen ohjainpäivityksen , sinun on aktivoitava tietokoneellasi oleva ohjelmisto käyttämällä lisenssikoodia, jonka sait ostoksen vahvistussähköpostissa. Meillä on vaiheittainen aktivointiopas, johon voit viitata. KLIKKAA TÄSTÄ LUE ACTIVATION GUIDE yksinkertaisen ohjainpäivitystoiminnon käyttöön .