Hvad kan jeg finde i menuen Indstillinger i Password Reviver?What can I find in the Settings menu in Password Reviver?

I menuen Indstillinger er følgende muligheder tilgængelige.

Generelle indstillinger

Du kan vælge, om Password Reviver skal startes ved opstart, om det skal startes minimeret til systembakken, og om det automatisk skal søges efter opdateringer. Vælg et programsprog her, vælg hvad klik på ikonet i systembakken gør, tilføj en ekstra kontrol, inden du indsætter en adgangskode fra udklipsholderen, og vælg hvor længe, indtil programmet sletter adgangskoden fra udklipsholderen.

Foretrukne

Fjern emner fra listen over foretrukne her, og vælg et maksimalt antal emner til listen. Du kan også vælge, om Foretrukne skal være synlige fra systembakken eller fra billedteksten Buttton (øverst til højre i din browser).

Ignorerede websteder

Tilføj websteder her, hvis du foretrækker, at Password Reviver ikke håndterer deres adgangskoder.

Pålidelige websteder

Tilføj websteder her, der er sikre for Password Reviver at bruge. Som standard er alle websteder, du importerer, tillid til.

Ignorerede apps

Tilføj apps her, hvis du foretrækker, at Password Reviver ikke håndterer deres adgangskoder.

Sikkerhed

Skift dit hovedadgangskode her. Vælg hvor længe, indtil Password Reviver låses på grund af inaktivitet. Du kan også vælge at godkende fra en USB- eller Bluetooth-enhed i stedet for en adgangskode.

Database

Vælg, hvor den krypterede adgangskodedatabase skal gemmes, og hvor Password Reviver skal gemme sine sikkerhedskopier. Bestem også, hvor stor sikkerhedskopifilen skal være. Endelig skal du ændre krypteringsalgoritmen her, hvis du vil have endnu større sikkerhed.

Genvejstaster

Ret fire tastaturgenveje her: låsning og oplåsning af adgangskodegiver, indtastning af adgangskode, brug af det virtuelle tastatur og visning eller skjulning af hurtigstartboksen.

Billedtekst

Billedteksten er øverst til højre i din webbrowser. Du kan afinstallere det herfra, flytte det til en anden del af skærmen og skjule det, hvis Password Reviver er låst.

Understøttede browsere

Du kan afinstallere udvidelsen fra din browser herfra.

Sikre notater

Opret en ny Secure Memo-skabelon herfra, eller slet eksisterende skabeloner.

Diverse

Dette dækker meddelelser, f.eks. Når en adgangskode kopieres til udklipsholderen. Dette skærmbillede dækker også dialoger i browseren, som beder brugeren om situationer, f.eks. Ved hjælp af identiteter i registreringsformularer.