Mitä löydän Password Reviver Asetukset-valikosta?What can I find in the Settings menu in Password Reviver?

Asetukset-valikossa ovat seuraavat vaihtoehdot käytettävissä.

Yleiset asetukset

Voit valita, käynnistetäänkö Password Reviver käynnistettäessä, käynnistetäänkö se minimoituna ilmaisinalueelle ja tarkistetaanko päivitykset automaattisesti. Valitse täältä ohjelmakieli, valitse tehtäväpalkin kuvakkeen napsauttaminen, lisää tarkistus ennen salasanan liittämistä leikepöydältä ja valitse, kuinka kauan ohjelma poistaa kyseisen salasanan leikepöydältä.

Suosikit

Poista kohteita Suosikit-luettelosta täältä ja valitse luetteloon enimmäismäärä kohteita. Voit myös valita, näkyvätkö suosikit järjestelmäalustalta vai Caption Butttonista (selaimen oikeasta yläkulmasta).

Ohitetut verkkosivustot

Lisää verkkosivustoja tähän, jos et halua, että Password Reviver ei käsittele heidän salasanojaan.

Luotetut verkkosivustot

Lisää tähän verkkosivustoja, jotka ovat turvallisia Password Reviverin käytössä. Oletusarvoisesti kaikki tuodut verkkosivustot ovat luotettavia.

Ohitetut sovellukset

Lisää sovelluksia tähän, jos haluat, että Password Reviver ei käsittele heidän salasanojaan.

Turvallisuus

Vaihda pääsalasanasi täällä. Valitse, kuinka kauan Password Reviver lukittuu käyttämättömyyden vuoksi. Voit myös valtuuttaa USB- tai Bluetooth-laitteen salasanan sijaan.

Tietokanta

Valitse, mihin salattu salasanatietokanta tallennetaan ja mihin Password Reviverin tulisi tallentaa varmuuskopiot. Määritä myös, kuinka suuren varmuuskopiotiedoston tulisi olla. Muuta lopuksi salausalgoritmi tässä, jos haluat vielä paremman suojauksen.

Pikanäppäimet

Voit muokata neljää pikanäppäintä tässä: Lukitse ja avaa Password Reviver, avaa salasana, käytä virtuaalinäppäimistöä ja näytä tai piilota pikakäynnistyslaatikko.

Kuvateksti-painike

Kuvateksti-painike on selaimesi oikeassa yläkulmassa. Voit poistaa sen täältä, siirtää sen toiseen osaan näyttöä ja piilottaa, jos Password Reviver on lukittu.

Tuetut selaimet

Voit poistaa laajennuksen selaimestasi täältä.

Suojatut muistiot

Luo uusi Secure Memo -malli täältä tai poista olemassa olevat mallit.

Sekalaiset

Tämä kattaa ilmoitukset, esimerkiksi kun salasana kopioidaan leikepöydälle. Tämä näyttö kattaa myös selaimen sisäiset valintaikkunat, jotka kehottavat käyttäjää tilanteissa, kuten Identiteettien käyttäminen rekisteröintilomakkeissa.