Hvordan kan jeg downloade og installere Simple Disk Optimizer?How do I download and install Simple Disk Optimizer?

Simple Disk Optimizer er meget nemt at downloade og installere.

• Klik her for at starte overførslen af ​​Simple Disk Optimizer. Dette vil hente en prompt fra din browser og spørger dig om du vil downloade denne fil. Bekræft at du vil fortsætte, og så snart downloadet er færdig, skal du åbne filen, der downloades (SimpleDiskOptimizerSetup.exe) . Du skal derefter modtage en Windows-meddelelse, der spørger dig om du vil åbne denne fil, acceptere denne meddelelse.
    • Du skal nu have installationsprogrammet Simple Disk Optimizer kørende. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte installationen af ​​Simple Disk Optimizer. Når installationen er færdig, kan du med succes starte og bruge Simple Disk Optimizer på din pc.