Hvordan kan jeg aktivere eller registrere Simple Disk Optimizer?How do I activate or register Simple Disk Optimizer?

Aktivering eller registrere din kopi af Simple Disk Optimizer er nemt! Her er hvad du skal gøre:

• Start Simple Disk Optimizer på din pc.
  • Klik på knappen Register Now i nederste venstre hjørne af skærmen programmet.
  • I det nye vindue, der åbnes, kopiere og indsætte din licensnøgle (vi anbefaler at kopiere og indsætte din nøgle til at undgå indtastningsfejl) i tekstfeltet.
  • Klik på knappen Register Now for at fuldføre registreringen. Når du er registreret, vil du være i stand til at løse eventuelle fundne fejl på din PC.