Hoe activeer ik of registreer Simple Disk Optimizer?How do I activate or register Simple Disk Optimizer?

Het activeren of het registreren van uw exemplaar van Simple Disk Optimizer is eenvoudig! Hier is wat je moet doen:

• Lancering Simple Disk Optimizer op uw pc.
  • Klik op de knop Nu registreren op de linker bovenhoek van het scherm programma.
  • In het nieuwe venster dat opent, kopieer en plak je licentiesleutel (raden wij u kopiëren en plakken van uw sleutel om typefouten te vermijden) in het tekstveld.
  • Klik op de knop Nu registreren om de registratie te voltooien. Eenmaal geregistreerd, zult u in staat om alle geconstateerde fouten op uw PC succesvol op te lossen.