Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Yksinkertainen Disk Optimizer?How do I activate or register Simple Disk Optimizer?

Aktivointi tai rekisteröimällä kopion Yksinkertainen Disk Optimizer on helppoa! Tässä on mitä sinun tarvitsee tehdä:

• Käynnistä Yksinkertainen Disk Optimizer tietokoneeseen.
  • Napsauta Register Now -painiketta vasemmassa alakulmassa ohjelman näytön.
  • Uudessa ikkunassa, kopioi ja liitä lisenssiavaimesi (suosittelemme kopioimalla avain välttää kirjoitusvirheitä) tekstikenttään.
  • Napsauta Register Now -painiketta rekisteröinnin loppuun. Kun olet rekisteröitynyt, pystyy menestyksellisesti korjata mahdolliset virheet löytyy tietokoneeseen.