Miten asentaa Yksinkertainen Disk Optimizer tietokoneella?How do I reinstall Simple Disk Optimizer on my computer?

Yksinkertaisen levyn optimoijan uudelleenasennus on erittäin helppoa. Voit ladata ja asentaa Simple Disc Optimizerin uusimman version täältä . Kun olet ladannut tiedoston, kaksoisnapsauta tiedostoa ja noudata ohjeita, joilla asennat yksinkertaisen levyn optimoijan tietokoneellesi. Jos asennat uudelleen Simple Disk Optimizer uudelleen samalle tietokoneelle, suosittelemme, että poistat asennetun ohjelmiston version ennen kuin olet ladannut ja asentanut uusimman version edellä esitetyllä tavalla. HUOMAUTUS: Jos tietokoneessa on tapahtunut muutoksia tai jos tietokone on vaihdettu, ota yhteyttä tukeen support@simplestar.com saadaksesi apua uudelleenaktivointiin.