Miten asentaa Yksinkertainen Disk Optimizer tietokoneella?How do I reinstall Simple Disk Optimizer on my computer?

Simple Disk Optimizerin asentaminen uudelleen on erittäin helppoa. Voit ladata ja asentaa Simple Disk Optimizerin uusimman version täältä . Kun olet ladannut tiedoston, kaksoisnapsauta tiedostoa ja asenna Simple Disk Optimizer tietokoneellesi noudattamalla näkyviä ohjeita.

Jos asennat Simple Disk Optimizer -sovelluksen uudelleen samaan tietokoneeseen, suosittelemme, että poistat ohjelman asennetun version, ennen kuin lataat ja asennat uusimman version yllä esitetyllä tavalla.

HUOMAUTUS: Jos tietokoneessasi on tapahtunut muutoksia tai olet vaihtanut tietokoneen, kirjoita osoitteeseen support@simplestar.com saadaksesi apua uudelleenaktivoinnissa.