Hoe kan ik opnieuw installeren Simple Disk Optimizer op mijn computer?How do I reinstall Simple Disk Optimizer on my computer?

Het opnieuw installeren van Simple Disk Optimizer is erg eenvoudig. U kunt de nieuwste versie van Simple Disk Optimizer te downloaden en te installeren vanaf hier . Nadat u het bestand hebt gedownload, dubbelklikt u op het bestand en volgt u de instructies om Simple Disk Optimizer op uw computer te installeren. Als u Simple Disk Optimizer opnieuw op dezelfde computer installeert, raden we u aan de momenteel geïnstalleerde versie van het programma te verwijderen voordat u de laatste versie downloadt en installeert, zoals hierboven aangegeven. OPMERKING: Als er zich wijzigingen op uw computer hebben voorgedaan of als u uw computer hebt vervangen, kunt u schrijven naar support@simplestar.com voor hulp bij de reactivering.