Hvordan genopretter jeg opdateringer af drev og bringer de oprindelige drev tilbage?Hvordan genopretter jeg opdateringer til drev og ruller de oprindelige drev tilbage?

Simple Driver Updater gør genopretning af opdateringer af drev let!

Følg trinene nedenfor for at genoprette en drevopdatering og rulle det oprindelig drev tilbage:

1. Kør Simple Driver Updater programmet
  2. Klik Backup ikonet på øverste navigationsmenu
  3. Vælg Start Genopret
  4. Vælg den ønskede backup fra listen over viste backups
  5. Klik på Indlæs backup for at starte genopretningsprocessen.

Når genopretningen er afsluttet, foreslår vi, at du genstrater din computer, inden du begynder at bruge den igen.

HURTIGT RÅD: Hvis du er ude af stand til at logge på Windows på normal vis, kan du altid genstarte din computer i Windows sikker tilstand og genoprette drevopdateringerne.

Sådan genstarter du din computer i Windows sikker tilstand:

1. Genstart din computer.
  2. I begyndelsen, når din computer starter igen, vil den normalt opremse noget udstyr, som er installet på din maskine, mængde hukommelse, installerede harddrev, med videre. På dette tidspunkt bør du slå let på F8 tasten gentagne gange, indtil du præsenteres for en Avanceret valgmulighedsmenu til opstart.
  3. Vælg mulighed for sikker tilstand med netværk ved brug af piletasterne.
  4. Tryk så tast ind på dit tastatur for at starte op i sikker tilstand.
  5. Når du er i Windows sikker tilstand, kan du køre Driver Reviver for at genoprette opdateringer af drev