Hvordan geninstallerer jeg Simple Driver Updater på min computer?Hvordan geninstallerer jeg Simple Driver Updater på min computer?

• Download og installer den seneste version af Simple Driver Updater fra her
    • Aktiver softwaren, idet du anvender din eksisterende Licenskode
    • Kør en systemscanning og opdater alle dine drev

BEMÆRK: Hvis der er sket ændringer på din computer, eller hvis du har ombyttet din computer, sГҐ klik her for at lære yderligere om din licensstatus.