Miten asentaa Yksinkertainen Updater tietokoneella?How do I reinstall Simple Driver Updater on my computer?

• Voit ladata ja asentaa Simple Driver Updaterin uusimman version täältä
  • Aktivoi seuraavaksi ohjelmisto nykyisellä lisenssikoodilla
  • Kun se on aktivoitu, voit suorittaa järjestelmän tarkistuksen ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi

HUOMAUTUS: Jos tietokoneessasi on tapahtunut muutoksia tai olet vaihtanut tietokoneen, kirjoita osoitteeseen support@simplestar.com saadaksesi apua uudelleenaktivoinnissa.