Miten asentaa Yksinkertainen Updater tietokoneella?How do I reinstall Simple Driver Updater on my computer?

• Voit ladata ja asentaa Simple Driver Updaterin uusimman version täältä
  • Aktivoi sitten ohjelmisto nykyisen lisenssikoodin avulla
  • Kun se on aktivoitu, voit suorittaa järjestelmän skannauksen ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimet

HUOMAUTUS: Jos tietokoneessa on tapahtunut muutoksia tai jos olet vaihtanut tietokoneesi, kirjoita osoitteeseen support@simplestar.com, jotta saat apua uudelleenaktivointiin.