403 User Rate Limit Exceeded Miten päivittää uusimpaan versioon Simple Updater? 403 User Rate Limit Exceeded

Miten päivittää uusimpaan versioon Simple Updater?How do I upgrade to the latest version of Simple Driver Updater?

Varmistaaksesi, että saat uuden hyödyn Simple Driver Updater -versiosta ja kaikista sen parannuksista, sinun on ensin poistettava tietokoneeseen asennettu versio ennen uuden version asentamista. Päivitä vinkkejä:

• Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos pysyt kiinni.
  • Kun asennat Simple Driver Updaterin uuden version, sinun tulee syöttää lisenssikoodi uudelleen uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme sinua löytämään lisenssikoodin ja pitämään sen valmiina aktivointiin. Mistä löydät lisenssikoodin: (1) vahvistussähköpostissa, jonka sait, kun ostit yksinkertaisen ohjainpäivityksen, (2) SimpleStar- kadonneen koodin palautustyökalun avulla

TOIMENPITEET, JOTKA VOITTAA YKSINKERTAISTEN AJONEUVON VASTAANOTTAJAN OLDAN VERSIO

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa SimpleStar-kansio.
  • Etsi ja avaa Simple Driver Updater -kansio (tämä on SimpleStar-kansiossa)
  • Valitse Uninstall Simple Driver Updater -vaihtoehto
  • Poista vanhan version yksinkertainen ohjainpäivityksen asennus noudattamalla kehotteita.

Kun olet poistanut Simple Driver Updaterin vanhan version, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version. KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUDEN VERSIO- OHJEIDEN KÄYTTÄMINEN SIMPLE DRIVER UPDATERIN UUDEN VERSION ASENTAA

• Avaa tai suorita juuri ladattu yksinkertaisen ohjainpäivityksen asennustiedoston (SimpleDriverUpdaterSetup.exe) uusi versio
  • Asenna uusi ohjainpäivityksen versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote käynnistyy automaattisesti ja suorittaa täyden järjestelmän skannauksen. Skannauksen jälkeen napsauta linkkiä ”Minulla on lisenssikoodi”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun täytyy liittää lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssikoodi ja liitä se tuoteaktivointiikkunan tekstikenttään. Kun olet liittänyt, napsauta Rekisteröi yksinkertainen ohjainpäivitystyökalu -painiketta loppuun aktivointiprosessin loppuun.

Onnittelut! Olet nyt päivittänyt uusimman version Simple Driver Updaterista.