Miten rekisteröidyn Simple Updater, ladata ja asentaa ohjainpäivityksiä?How do I register Simple Driver Updater, to download and install the driver updates?

Aktivoi Simple Driver Updater tietokoneellesi vain kopioimalla lisenssikoodi, liittämällä se ohjelmiston aktivointiikkunaan ja aktivoimalla se avaamaan sen kaikki toiminnot. Aloita seuraamalla alla olevia vaiheittaisia ohjeita:

1. Avaa Simple Driver Updater

2. Napsauta avaimen muotoista Rekisteröi- kuvaketta yksinkertaisen ohjainpäivityksen ylimmässä valikkorivissä

3. Napsauta tekstiä ” Minulla on jo lisenssiavain ”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä lisenssikoodisi

4. Avaa nyt heti ostoksen jälkeen saamasi oston vahvistusviesti. Näet tässä sähköpostissa määritetyn ’lisenssikoodisi’. Ensin sinun on valittava ’Lisenssikoodi’ ja kopioitava sitten teksti (valitse yksinkertaisesti teksti ja pidä sitten CTRL-näppäintä painettuna ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Kopioi. Tämä kopioi teksti sinulle)

5. Seuraavaksi sinun on palattava takaisin yksinkertaiseen ohjainpäivitykseen ja vietävä kohdistin sitten ”Lisenssikoodi” -ruutuun ja napsauttamalla Liitä- painiketta. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Liitä-vaihtoehdon tai pitää CTRL-näppäintä painettuna ja liittää lisenssikoodisi painamalla V-näppäintä.

6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt ’lisenssikoodin’ tuotteeseen, sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta ’ Rekisteröi yksinkertainen ohjainpäivitys nyt ’.

Onnittelut! Olet rekisteröinyt tuotteen onnistuneesti. Huomaat, että ’Rekisteröi’ -kuvake ei enää näy ylävalikkorivillä. Voit nyt tarkastella lisenssitietojasi napsauttamalla ylävalikkorivin Asetukset-painiketta ja valitsemalla Lisenssi-välilehden.

Nauti yksinkertaisen ohjainpäivityksen käytöstä !