Miten rekisteröidyn Simple Updater, ladata ja asentaa ohjainpäivityksiä?How do I register Simple Driver Updater, to download and install the driver updates?

Jos haluat aktivoida Simple Driver Updater -ohjelman tietokoneessa, sinun tarvitsee vain kopioida lisenssikoodi, liittää se ohjelmiston aktivointiikkunaan ja aktivoida se, jotta se vapauttaa sen täyden toiminnallisuuden. Aloittaaksesi, noudata alla olevia vaiheittaisia ohjeita: 1. Avaa yksinkertainen ohjainpäivitys 2. Napsauta yksinkertaisen ohjainpäivityksen päävalikkorivillä olevaa näppäintä ” Rekisteröi ”. 3. Napsauta tekstiä, jossa sanotaan: ” Minulla on jo lisenssiavain ”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun täytyy liittää lisenssikoodi 4. Avaa nyt ostosvahvistusviesti, jonka sait heti ostoksesi jälkeen. Näet tässä sähköpostiviestissä määritetyn lisenssikoodin. Ensin on valittava lisenssikoodi ja sitten kopioitava teksti (valitse vain teksti ja pidä CTRL-näppäintä alhaalla ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Kopioi. 5. Sitten sinun täytyy palata Simple Driver Updateriin ja sijoittaa sitten kohdistin Lisenssikoodin vieressä olevaan tekstikenttään ja napsauta Liitä- painiketta. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Liitä-vaihtoehdon tai pitääksesi CTRL-näppäimen painettuna ja painamalla sitten V-näppäintä liittääksesi koodin. 6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt lisenssikoodin tuotteeseen, sinun tarvitsee vain klikata painiketta, joka kertoo ” Rekisteröi yksinkertainen ohjainpäivityksen nyt ”. Onnittelut! Olet rekisteröinyt tuotteen onnistuneesti. Huomaa, että ”Rekisteröi” -kuvake ei enää näy ylävalikkorivillä. Nyt voit tarkastella käyttöoikeustietoja napsauttamalla Valikko-painiketta päävalikkoriviltä ja valitsemalla Lisenssi-välilehden. Nauti yksinkertaisen ohjainpäivityksen käytöstä !