Hoe upgrade ik tot dde laatste versie van Simple Driver Updater?Hoe upgrade ik tot dde laatste versie van Simple Driver Updater?

Om er zeker van te zijn dat u alle voordelen haalt uit de nieuwe versie van Simple Driver Updater en alle extra’s moet u eerst de huidige versie op uw computer verwijderen, voordat u de nieuwe versie installeert.

Upgrade Tips:

• Houd dit zoekvenster open terwijl u elke stap voltooid, zodat u hier terug kan komen voor informatie als u vastloopt.
  • Wanneer u de nieuwe versie van Simple Driver Updater installeert bent u genoodzaakt om uw ‘Licentie Code’ opnieuw in te voeren in het nieuwe product, wij raden daarom aan dat u uw ‘Licentie Code’ opzoekt en het gereed houdt voor de activering.

Waar u uw Licentie Code kunt vinden:

(1)in de bevestigings e-mail die u heeft ontvangen toen u uw Simple Driver Updater aankocht, (2) gebruik het SimpleStar verloren code herstel hulpmiddel

STAPPEN OM DE OUDE VERSIE VAN SIMPLE DRIVER UPDATER TE VERWIJDEREN

• Ga naar het Start Menu
  • Selecteer Alle Programma’s
  • Zoek en Open de SimpleStar map.
  • Zoek en Open de Simple Driver Updater map (dit is in de SimpleStar Map)
  • Selecteer de Verwijder Simple Driver Updater optie
  • Volg de stappen om succesvol de oude versie van Simple Driver Updater te verwijderen.

Zodra u de oude versie van Simple Driver Updater succesvol heeft verwijderd, bent u er klaar voor om de nieuwe versie te downloaden en installeren.

KLIK HIER OM DE NIEUWE VERSIE TE DOWNLOADEN

STAPPEN OM DE NIEUWE VERSIE VAN SIMPLE DRIVER UPDATER TE INSTALLEREN

• Open of start de nieuwe versie van het Simple Driver Updater installatie bestand (SimpleDriverUpdaterSetup.exe) dat u net heeft gedownload
  • Volg de instructies in het scherm om de nieuwe versie van Simple Driver Updater te installeren
  • Het product zal automatisch starten en een volledige systeem scan uitvoeren. Klik na de scan op de link “Ik heb een Licentie Code”. Dit zal een nieuw venster openen waar u uw licentie details moet plakken.
  • Kopieer nu uw Licentie Code en plak het in het tekstvak in het product activering venster. Zodra het geplakt is, klikt u op de ‘Registreer Simple Driver Updater Nu’ knop om het activeringsproces te voltooien.

Gefeliciteerd! U heeft nu bijgewerkt tot de laatste versie van Simple Driver Updater.