Hvad er en Deep Scan?What is a Deep Scan?

Deep Scan er en funktion af produktet, der udfører en omfattende (dybde) scanning af Windows-registreringsdatabasen. Hvordan adskiller Deep Scan fra de andre scanningsområder? Indstillingen Deep Scan søger efter registreringsproblemer i områder i Windows-registreringsdatabasen, der ikke allerede er opført blandt de 10 sektioner, du ser i afsnittet Scan. Faktisk begrænse de fleste registreringsdatabaser på markedet generelt deres produkter til disse generiske sektioner og går ikke længere. src_deep_scan