Hvordan ændrer jeg standardsproget af Simple Registry Cleaner?How do I change the default language of Simple Registry Cleaner?

Hvis Simple Registry Cleaner starter på et fremmedsprog, eller hvis du vil prøve et andet sprog, kan programmet gøre det nemt for dig. Her er hvad du skal gøre: Åbn Simple Registry Cleaner , klik på Valg , vælg fanen Generelt , Under sprog , vælg det ønskede sprog fra den viste visuelle liste. Programmet skal derefter automatisk anvende det valgte sprog.