Miten muuttaa oletuksena kieltä Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I change the default language of Simple Registry Cleaner?

Jos Simple Registry Cleaner käynnistyy vieraalla kielellä tai jos haluat kokeilla eri kieltä, ohjelma sallii sinun tehdä tämän melko helposti.

Tässä on sinun tehtäväsi: Avaa yksinkertainen rekisterin puhdistaja, Napsauta Valinnat , Valitse Yleiset- välilehti, Kieli , valitse haluamasi kieli näytöllä näkyvästä luettelosta.

src_language

Ohjelman pitäisi sitten automaattisesti soveltaa valitun kielen.