Miten muuttaa oletuksena kieltä Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I change the default language of Simple Registry Cleaner?

Jos yksinkertainen rekisterin puhdistusohjelma käynnistyy vieraalla kielellä tai jos haluat kokeilla toista kieltä, voit tehdä tämän helposti. Tässä on tehtävä: Avaa yksinkertainen rekisterin puhdistaja , valitse Asetukset , valitse Yleiset- välilehti, Kieli -kohdassa, valitse haluamasi kieli näkyvästä luettelosta. Ohjelman pitäisi sitten soveltaa automaattisesti valittua kieltä.