Olen ostanut Simple Registry Cleaner, mutta se ei poista löydettyjä ongelmiaI have purchased Simple Registry Cleaner but it will not remove the issues found

Kun olet hankkinut yksinkertaisen rekisterin puhdistusohjelman , sinun on aktivoitava tietokoneellasi oleva ohjelmisto käyttämällä lisenssiavainta, jonka sait ostoksen vahvistussähköpostissa. Meillä on vaiheittainen aktivointiopas, johon voit viitata. KLIKKAA TÄSTÄ LUE AKTIVOINTIOPAS yksinkertaisen rekisterinpuhdistajan käyttöön .