Olen ostanut Simple Registry Cleaner, mutta se ei poista löydettyjä ongelmiaI have purchased Simple Registry Cleaner but it will not remove the issues found

Kun olet hankkinut yksinkertaisen rekisterin puhdistimen, sinun on aktivoitava tietokoneesi ohjelmisto käyttämällä ostosähköpostiviestissä vastaanotettua lisenssiavainta . Meillä on askel askeleelta aktivointiopas, johon voit viitata. KLIKKAA TÄSTÄ LUE ACTIVATION GUIDE yksinkertaiselle Registry Cleaner -ohjelmalle.