Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I activate or register Simple Registry Cleaner?

Aktivoi Simple Registry Cleaner tietokoneellasi, sinun tarvitsee vain kopioida lisenssiavain, liittää se ohjelmiston aktivointi-ikkunaan ja aktivoida se avaamaan sen kaikki toiminnot. Aloita seuraamalla alla olevia vaiheittaisia ohjeita:

1. Avaa Simple Registry Cleaner

2. Napsauta avaimen muotoista Rekisteröi- painiketta Simple Registry Cleaner -ohjelman ylävalikkorivillä

3. Napsauta tekstiä, jossa lukee ”Syötä avain napsauttamalla tätä” . Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä ’ lisenssiavain’

4. Avaa nyt heti ostoksen jälkeen saamasi oston vahvistusviesti. Näet tässä sähköpostissa määritetyn ’lisenssiavain’. Ensin sinun on valittava ’Lisenssiavain’ ja kopioitava sitten teksti (valitse vain teksti ja pidä sitten CTRL-näppäintä painettuna ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Kopioi. Tämä kopioi teksti sinulle)

5. Seuraavaksi sinun on palattava takaisin yksinkertaiseen rekisterin puhdistajaan ja vietävä kohdistin sitten tekstikenttään ’Lisenssikoodi’. Kun kohdistin on tässä kentässä, voit liittää kopioimasi koodin napsauttamalla Liitä koodi -painiketta. Voit myös pitää CTRL-näppäintä painettuna ja painaa sitten V-näppäintä tai napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja liittää koodi valitsemalla Liitä.

6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt ’lisenssiavaimen’ tuotteeseen, sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta ’ Rekisteröi nyt ’.

Onnittelut! Olet rekisteröinyt tuotteen onnistuneesti. Huomaat, että ’Rekisteröi’ -kuvake ei enää näy ylävalikkorivillä. Voit nyt tarkastella lisenssitietojasi napsauttamalla ylävalikkorivin Asetukset-painiketta ja valitsemalla Lisenssi-välilehden.

Nauti Simple Registry Cleaner -sovelluksen käytöstä!