Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I activate or register Simple Registry Cleaner?

Kun haluat aktivoida yksinkertaisen rekisterin puhdistusohjelman tietokoneellasi, sinun tarvitsee vain kopioida lisenssiavain, liittää se ohjelmiston aktivointiikkunaan ja aktivoida se, jotta se vapauttaa sen täyden toiminnallisuuden. Aloita seuraa askel askeleelta opas alla: 1. Avaa Yksinkertainen Registry Cleaner 2. Valitse avaimen muotoinen ’rekisteri’ -painiketta ylävalikon Yksinkertainen Registry Cleaner 3. Valitse teksti, jossa lukee Klikkaa tästä anna avain . Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun täytyy liittää lisenssiavain 4. Avaa nyt ostosvahvistusviesti, jonka sait heti ostoksesi jälkeen. Näet tässä sähköpostiviestissä määritetyn käyttöoikeussopimuksen. Ensin on valittava ”Lisenssiavain” ja kopioitava teksti (valitse vain teksti ja pidä ”CTRL” -näppäintä alhaalla ja paina ”C” -näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Kopioi. tekstin sinulle) 5. Seuraavaksi sinun täytyy palata Simple Registry Cleaneriin ja sijoittaa sitten kohdistin Lisenssikoodin vieressä olevaan tekstikenttään. Kun kohdistin on tässä ruudussa, voit liittää kopioidun koodin napsauttamalla Liitä koodi -painiketta. Voit myös pitää CTRL-näppäimen painettuna ja painaa sitten V-näppäintä tai napsauttaa hiiren kakkospainiketta ja liittää koodin valitsemalla Liitä. 6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt lisenssiavain tuotteeseen, sinun tarvitsee vain klikata painiketta ” Rekisteröidy nyt ”. Onnittelut! Olet rekisteröinyt tuotteen onnistuneesti. Huomaa, että ”Rekisteröi” -kuvake ei enää näy ylävalikkorivillä. Nyt voit tarkastella käyttöoikeustietoja napsauttamalla Valikko-painiketta päävalikkoriviltä ja valitsemalla Lisenssi-välilehden. Nauti yksinkertaisen rekisterin puhdistusaineen käytöstä !