Miten ladata ja asentaa yksinkertainen Registry Cleaner?How do I download and install Simple Registry Cleaner?

– Klikkaa tästä ladataksesi Simple Registry Cleaner – Kun latauspyyntö tulee näkyviin, valitse Tallenna ”SimpleRegistryCleanerSetup.exe” tietokoneellesi – Kun lataus on valmis, valitse Suorita tai kaksoisnapsauta ”SimpleRegistryCleanerSetup.exe” -tiedostoa tietokoneessa asennuksen aloittaminen – Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita – Kun asennus on valmis, yksinkertainen rekisterin puhdistaja ilmestyy automaattisesti tietokoneeseen ja aloittaa rekisterin tarkistuksen