Hoe te downloaden en installeer ik Simple Registry Cleaner?Hoe download en installeer ik Simple Registry Cleaner?

– Klik hier om Simple Registry Cleaner te downloaden

– Wanneer het download icoon verschijnt, kies dan om “SimpleRegistryCleanerSetup.exe” op uw computer op te slaan

– Zodra de download voltooid is, kiest u Run of dubbel-klikt u op het “SimpleRegistryCleanerSetup.exe” bestand in uw computer om het installatie proces te starten

– Volg de instructies op het scherm om het installatie proces te voltooien

– Zodra de installation voltooid is, zal Simple Registry Cleaner automatisch verschijnen op uw computer en een register scan beginnen uit te voeren