Hoe upgrade ik naar de laatste versie van Simple Registry Cleaner?Hoe upgrade ik naar de laatste versie van Simple Registry Cleaner?

Om er zeker van te zijn dat u het volledige voordeel haalt uit de nieuwe versie van Simple Registry Cleaner en al zijn extra’s, moet u eerst de huidige versie verwijderen die geinstalleerd is op uw computer, voordat u de nieuwe versie installeert.

Upgrade Tips:

• Houd dit zoekvenster open terwijl u elke stap voltooid zodat u hier terug kan komen ter referentie als u vastloopt.
  • Wanneer u de nieuwe versie van Simple Registry Cleaner installeert moet u uw ‘Licentie’ opnieuw invoeren in het nieuwe product, dus wij raden aan dat u uw ‘Licentie’ opzoekt en gereed houdt voor de activering.

Waar kunt u uw Licentie vinden:

(1)in de bevestigingsemail die u heeft ontvangen toen u uw Simple Registry Cleaner aankocht, (2) gebruyik het SimpleStar verloren code hulpmiddel

STAPPEN OM DE OUDE VERSIE VAN SIMPLE REGISTRY CLEANER TE VERWIJDEREN

• Ga naar het Start Menu
  • Selecteer Alle Programma’s
  • Zoek en Open de SimpleStar map.
  • Zoek en Open de Simple Registry Cleaner map (dit is in de SimpleStar Map)
  • Selecteer de Verwijder Simple Registry Cleaner optie
  • Volg de stappen om de oude versie van Simple Registry Cleaner succesvol te verwijderen.
  • Zodra u succesvol de oude versie van Simple Registry Cleaner heeft verwijderd, bent u er klaar voor om de nieuwe versie te downloaden en installeren.

KLIK HIER OM DE NIEUWE VERSIE TE DOWNLOADEN

STAPPEN OM DE NIEUWE VERSIE VAN SIMPLE REGISTRY CLEANER TE INSTALLEREN

• Open of start de nieuwe versie van het Simple Registry Cleaner installatie bestand (SimpleRegistryCleanerSetup.exe) dat u zojuist heeft gedownload
    • Volg de instructies op het scherm om de nieuwe versie van Simple Registry Cleaner te installeren
    • Het product zal automatisch starten en een register scan uitvoeren. Klik na de scan op de link “Ik heb een Licentie”. Dit opent een nieuw venster waar u uw licentie details in moet plakken.
    • Kopieer nu uw Licentie en plak het in het tekstvak in het product activering venster. Nadat u het geplakt heeft klikt u op de ‘Registreer Nu’ knop om het activeringsproces te voltooien.

Gefeliciteerd! U bent nu bijgewerkt naar de laatste versie van Simple Registry Cleaner.