Miten päivittää uusimpaan versioon Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I upgrade to the latest version of Simple Registry Cleaner?

Varmistaaksesi, että saat kaikki hyödyt Simple Registry Cleaner -sovelluksen uudesta versiosta ja kaikista sen parannuksista, sinun on ensin poistettava tietokoneellesi asennettu versio ennen uuden version asentamista.

Päivitysvinkit:

• Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos juutut.
  • Kun asennat Simple Registry Cleaner -sovelluksen uuden version, sinun on syötettävä ’lisenssiavain’ uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että etsit ’lisenssiavain’ ja pidät sen valmiina aktivoitavaksi.

Mistä löydät lisenssiavaimesi:

(1) vahvistusviestissä, jonka sait ostaessasi Simple Registry Cleanerin ensimmäisen kerran, (2) käytä SimpleStarin kadonneen koodin palautustyökalua

VAIHEET YKSINKERTAISEN REKISTERIN PUHDISTAJAN VANMAN VERSIAN ASENTAMISEKSI

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa SimpleStar-kansio.
  • Etsi ja avaa Simple Registry Cleaner -kansio (tämä on SimpleStar-kansiossa)
  • Valitse Poista yksinkertainen rekisterinpuhdistaja -vaihtoehto
  • Seuraa yksinkertaisia ohjeita yksinkertaisen rekisterin puhdistajan vanhan version poistamiseksi.

Kun olet asentanut Simple Registry Cleaner -version vanhan version, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSI VERSIO

VAIHEET UUDEN yksinkertaisen rekisterinpuhdistajan version asentamiseksi

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Simple Registry Cleaner -asennustiedoston (SimpleRegistryCleanerSetup.exe) uusi versio.
  • Asenna Simple Registry Cleaner -sovelluksen uusi versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote toimii automaattisesti ja suorittaa rekisteriskannauksen. Napsauta tarkistuksen jälkeen linkkiä ”Minulla on lisenssiavain”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssiavain ja liitä se tuotteen aktivointi-ikkunan tekstikenttään. Kun olet liittänyt, napsauta Rekisteröi nyt -painiketta suorittaaksesi aktivoinnin loppuun.

Onnittelut! Olet nyt päivittänyt Simple Registry Cleanerin uusimpaan versioon.