Miten päivittää uusimpaan versioon Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I upgrade to the latest version of Simple Registry Cleaner?

Varmistaaksesi, että saat yksinkertaisen rekisterin puhdistusohjelman uuden version ja sen kaikkien parannusten kaikki edut, sinun on ensin poistettava tietokoneeseen asennettu versio ennen uuden version asentamista. Päivitä vinkkejä:

• Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos pysyt kiinni.
  • Kun asennat uuden yksinkertaisen rekisterin puhdistusohjelman version, sinun on annettava lisenssiavain uudessa tuotteessa, joten suosittelemme, että etsit lisenssiavain ja pidät sen valmiina aktivointiin. Mistä lisenssiavain löytyy: (1) vahvistusviestissä, jonka sait, kun ostit yksinkertaisen rekisterin puhdistusohjelman (2), käytä SimpleStar- kadonneen koodin palautustyökalua

TOIMENPITEET YKSINKERTAISTEN SÄÄNTÖJEN PUHDISTUKSEN VASTAAVAN VERSIOIDEN VÄLITTÄMISEKSI

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa SimpleStar-kansio.
  • Etsi ja avaa Simple Registry Cleaner -kansio (tämä on SimpleStar-kansiossa)
  • Valitse Uninstall Simple Registry Cleaner -vaihtoehto
  • Poista vanhan version yksinkertainen rekisterin puhdistusohjelma noudattamalla kehotteita.

Kun olet poistanut yksinkertaisen yksinkertaisen rekisterin puhdistusohjelman vanhan version, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version. KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUDEN VERSIO- OHJEIDEN ASENNUS YKSINKERTAISTEN REKISTERIN PUHDISTUKSEN UUSI VERSIOIN

• Avaa tai suorita juuri ladattu yksinkertaisen rekisterin puhdistusohjelman asennustiedoston (SimpleRegistryCleanerSetup.exe) uusi versio
  • Noudata näyttöön tulevia ohjeita asentaaksesi Simple Registry Cleaner -ohjelman uuden version
  • Tuote käynnistyy automaattisesti ja suorittaa rekisterin tarkistuksen. Skannauksen jälkeen napsauta linkkiä ”Minulla on lisenssiavain”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun täytyy liittää lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssiavain ja liitä se tuoteaktivointiikkunan tekstikenttään. Kun olet liittänyt, napsauta Rekisteröi nyt -painiketta, kun haluat suorittaa aktivointiprosessin.

Onnittelut! Olet nyt päivittänyt uusimman version Simple Registry Cleaneristä .