Hvordan opgraderer JEG to the latest version of Simple Registry Cleaner?Hvordan opgraderer jeg til den seneste version af Simple Registry Cleaner?

For at sikre, at du modtager de fuldstændige fordele af den nye version af Simple Registry Cleaner og alle dens forbedringer, må du først afinstallere den version, som nu er installeret på din computer, inden du installerer den nye version.

Opgraderingsråd:

1. Hold dette browservindue åbent, mens du afslutter hvert trin, så du kan vende tilbage til det, som reference, hvis du sidder fast.
  2. Når du afinstallerer den nye version af Simple Registry Cleaner, vil det blive krævet af dig, at du genindtaster din ‘Licensnøgle’ i det nye produkt, så vi anbefaler, at du finder din ‘Licensnøgle’ og holder den parat til aktivering.

Hvor du finder din Licensnøgle:

(1)i bekræftelses-emailen, du modtog, da du først købte Simple Registry Cleaner, (2) anvend værktøjet ReviverSoft til den tabte kode

TRIN TIL AFINSTALLERING AF DEN GAMLE VERSION AF SIMPLE REGISTRY CLEANER

1. Gå til Startmenuen
  2. Vælg Alle programmer
  3. Find og åbn SimpleStar mappen.
  4. Find og åbn Simple Registry Cleaner mappen (denne er i SimpleStar mappen)
  5. Vælg Afinstallerings- Simple Registry Cleaner muligheden
  6. Følg stikordene for, at det skal lykkes af afinstallere den gamle version af Simple Registry Cleaner.

Når det er lykkedes dig at afinstallere din gamle version af Simple Registry Cleaner, er du parat til at downloade og installere den nye version.

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE DEN NYE VERSION

TRIN TIL INSTALLERING AF DEN NYE VERSION AF SIMPLE REGISTRY CLEANER

1. Åbn eller kør den nye version af Simple Registry Cleaner installeringsfilen (SimpleRegistryCleanerSetup.exe), som du lige har downloadet
  2. Følg instruktionerne på skærmen for at installere den nye version af Simple Registry Cleaner
  3. Produktet vil køre automatisk og gennemføre en registerscanning. Klik på linket “Jeg har en Licensnøgle” efter scanningen. Det vil få et ny vindue til at komme op, hvor du skal indsætte dine licensoplysninger.
  4. Kopiér nu din Licensnøgle, og indsæt den i næste felt i vinduet til produktaktivering. Efter indsættelsen, klik på ‘Registrer nu’ knappen for at fuldføre aktiveringsprocessen.

Tillykke! Du har nu opgraderet til den seneste version af Simple Registry Cleaner.