Mikä on Windowsin rekisterin ja miksi minun pitäisi käyttää Simple Registry Cleaner?What is the Windows Registry and why should I use Simple Registry Cleaner?

Windows-rekisteri on yksi Microsoft Windows -käyttöjärjestelmää (OS) käyttävän tietokoneen tärkeimmistä näkökohdista. Rekisteri on järjestelmäkohtainen, hierarkkinen tietokanta, jota Windows-käyttöjärjestelmä käyttää konfiguraatio- ja operatiivisten tietojen tallentamiseen. Useimmat Windows-sovellukset kirjoittavat tietoja rekisteriin asennuksen ja yleisen käytön aikana. Avainjärjestelmäkomponentit tallentavat ja hakevat kokoonpanotietoja rekisterin kautta. Siksi, kun Windows-rekisterissä käytetään jatkuvaa toimintaa ja kerätään rekisteritietoja, on välttämätöntä suorittaa säännöllinen huolto, jotta varmistetaan tietokoneen sujuva ja ongelmaton käyttö. Miten Simple Registry Cleaner auttaa? Yksinkertainen rekisterin puhdistaja on pohjimmiltaan apuohjelma, joka on suunniteltu tarkistamaan tietokoneesi rekisterikysymyksiin ja korjaamaan ne, jotta tietokoneesi suorituskyky ja vakaus voidaan optimoida. Se on täydellinen työkalu Windows-rekisterin ylläpitoon ja optimointiin. Säännöllisin väliajoin varmistat, että tietokoneesi pysyy terveenä ja käyttöjärjestelmä vapautuu.