Hoe kan ik de standaardtaal van Simple Registry Cleaner veranderen?How do I change the default language of Simple Registry Cleaner?

Als Simple Registry Cleaner opstart in een vreemde taal of als u een andere taal wilt proberen, kunt u dit programma vrij eenvoudig doen.

Dit is wat u moet doen: Open Simple Registry Cleaner, klik op Opties , selecteer het tabblad Algemeen , selecteer onder Taal de gewenste taal in de getoonde visuele lijst.

src_language

Het programma zou dan automatisch de gekozen taal moeten toepassen.