Hoe kan ik de standaardtaal van Simple Registry Cleaner veranderen?How do I change the default language of Simple Registry Cleaner?

Als Simple Registry Cleaner opstart in een vreemde taal of als u een andere taal wilt proberen, kunt u dit programma vrij eenvoudig doen. Dit is wat u moet doen: Open Simple Registry Cleaner , klik op Opties , selecteer het tabblad Algemeen , selecteer onder Taal de gewenste taal in de getoonde visuele lijst. Het programma zou dan automatisch de gekozen taal moeten toepassen.