Hoe kan ik de standaardtaal van Simple Registry Cleaner veranderen?How do I change the default language of Simple Registry Cleaner?

Als Simple Registry Cleaner opstart in een vreemde taal of als u een andere taal wilt proberen, kunt u dit met het programma vrij gemakkelijk doen.

Hier is wat je moet doen:

Open Simple Registry Cleaner , klik op Opties , selecteer het tabblad Algemeen , selecteer onder Taal de gewenste taal uit de weergegeven visuele lijst.

Het programma zou dan automatisch de gekozen taal moeten toepassen.