Hoe kan ik registerproblemen uitsluiten of negeren?How do I exclude or ignore registry issues?

Als een beveiligingsfunctie kunt u met Simple Registry Cleaner voorkomen dat een programma of registergebied wordt gescand en gerepareerd. Waarom moet ik deze functie gebruiken? In sommige omstandigheden merkt u misschien dat de registerreparaties invloed hebben gehad op de functionaliteit van een programma dat u gebruikt. Dit komt omdat bepaalde registervermeldingen van dat programma per ongeluk werden gedetecteerd als registerproblemen. Om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt, kunt u met de functie Uitsluiten specifieke registervermeldingen toevoegen die betrekking hebben op het betreffende programma. Dit zorgt ervoor dat het programma volledig wordt genegeerd tijdens het scan- en reparatieproces van Simple Registry Cleaner. U kunt ook de functie Uitsluiting gebruiken om repetitieve blanco of ongeldige registervermeldingen te negeren die als tijdelijke aanduiding voor een programma fungeren en telkens opnieuw worden gegenereerd. Wat moet ik doen? Als het programma eenmaal is geopend, kunt u klikken op Opties in de navigatie, het tabblad Uitsluitingen selecteren en op de knop Toevoegen klikken. Afhankelijk van hoe ze worden vermeld in het Windows-register. U kunt de Windows Register-editor (regedit) gebruiken om de exacte paden te bepalen. Bijvoorbeeld: HKEY_CLASSES_ROOT \ ACDSee (of) HKEY_CLASSES_ROOT \ Software \ ACDSee src_exclude_screen Items van de scan uitsluiten U kunt ook specifieke registerproblemen uitsluiten van het venster met scanresultaten door met de rechtermuisknop op het probleem te klikken en dit probleem uit toekomstige scans te verwijderen . src_exclude_scan