Arkisto 'Battery Optimizer' Category

Vaikka erilaisia ehdotuksia ja tekniikoita kannettavan tietokoneen akun optimoimiseksi on helposti saatavilla Internetissä, siitä tulee hitaasti haittaa pitää kaikki nämä ehdotukset mielessä, etsiä nämä resurssit kannettavalta tietokoneelta, toteuttaa ne ajoissa, seurata akun tilaa ja tehdä paljon muita asioita, jotka vaativat aikaa ja huomiota. Kymmenen syytä, miksi SimpleStarin Battery Optimizer on paras sijoitus kannettavaan tietokoneeseesi! Tarkka […]

TГ¤nhetkisen latauksen jГ¤ljellГ¤ oleva, jonka nГ¤ aikaetlla kannettavilla tietokoneilla (joissain koneissa tГ¤tГ¤ kuvaketta ei ole asennettu), on suunniteltu pysymään melko pysyväna paikallakin, kun tietokone on erittГ¤in kuormitettu. Battery Optimizer kertoo sinulle reaaliajassa, kuinka monta minuuttia akkua on jГ¤ljellГ¤ tГ¤mГ¤nhetkisellГ¤ virrankulutuksella. Aika voi poiketa Windowsin ilmoittamasta ajasta.

Kyllä! Tässä on lyhyt katsaus Battery Optimizerin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin: Valvonta – Tämä osio näyttää historiallisen kuvan akun lataustasosta ja kulutusnopeudesta. Kaavio näyttää akun latausprosentin taustalla (erilaiset harmaan sävyt lataamiseen ja purkamiseen) ja punainen viiva näyttää kannettavan tietokoneen energiankulutuksen. Kun tämä liitetään verkkovirtaan, tämä punainen kaavio näyttää pikemminkin akun latausnopeuden kuin purkautumisnopeuden. Mistä löydän sen? Napsauta […]

Oletuksena diagnoosin on tarkoitus kestää vain muutama minuutti jokaiselle skannattavalle kohteelle, ja tähän perustuvat arviot Jotkin tietyntyyppisten kannettavien tietokoneiden akut (HP on yksi yleisimmistä) eivät palauta akun purkautumistietojaan säännöllisin väliajoin, ja tämän vuoksi Akun optimoijan on suoritettava diagnoosi pidempään jokaiselle skannatulle laitteelle, jotta se voi tarvittavien tietojen keräämiseksi. Voit olla varma, että sinun on suoritettava […]

Napsauta tai napauta työpöydän Käynnistä-painiketta ja napsauta tai napauta Akku-kuvaketta Käynnistä-valikon Reviverin oikeassa yläkulmassa. Tämä tuo esiin Windowsin virranhallinta-asetukset -ikkunan, jonka avulla voit valita tai muokata virrankäyttösuunnitelmaa.

Kaksoisnapsauta työpöydän Battery Optimizer -kuvaketta avataksesi ohjelman ja noudata alla annettuja ohjeita: 1. Aloita napsauttamalla Akun optimoijan aloitusnäytössä Suorita diagnostiikka -painiketta: Sinulle pitäisi nyt näyttää näyttö, jossa määritetään skannauksen yksityiskohdat ja tarjotaan kaksi erillistä skannausvaihtoehtoa, nimittäin ’Nopea skannaustila’ ja ’Kattava skannaustila’. ”Express-skannaustila” – Express-tila on nopeampi, koska se testaa määritetyt laitteet kerran. ”Kattava skannaustila” – […]

– Lataa akun optimoija napsauttamalla tätä – Kun latauskehote tulee näkyviin, valitse Tallenna ”BatteryOptimizerSetup.exe” tietokoneellesi – Kun lataus on valmis, valitse Suorita tai kaksoisnapsauta tietokoneesi ”BatteryOptimizerSetup.exe” -tiedostoa aloittaaksesi asennuksen – Viimeistele asennus noudattamalla näytön ohjeita – Kun asennus on valmis, Battery Optimizer ilmestyy automaattisesti tietokoneellesi ja mahdollistaa diagnoosin suorittamisen

1. Akun käyttöiän diagnoosin olisi pitänyt tarjota sinulle seuraavat tulokset: Akun nykyinen lataus , akun kunto , jäljellä oleva aika nykyisellä latauksella , mahdollinen akun kesto maksimaalisilla optimoinnilla ja potentiaalinen lisäys akun käyttöikällä ja optimoinnilla . Kun olet lukenut yllä olevat tiedot, napsauta ’Optimoi akun kesto’ -painiketta aloittaaksesi optimointiprosessin. 2. Sinulle pitäisi nyt esittää näyttö, […]

Jos haluat estää Battery Optimizerin käynnistyksen joka kerta, kun käynnistät tietokoneen, noudata seuraavia ohjeita: Avaa Battery Optimizer Napsauta Asetukset Valitse Yleiset Poista Suorita käynnistettäessä -valintaruudun valinta

Lataa ja asenna uusin Battery Optimizer -versio täältä Suorita diagnoosi, tarkista tulokset ja suorita tarvittavat optimoinnit parempaan akunkestoon