Arkiv for 'Battery Optimizer' Category

SkГёnt forskellige forslag og teknikker til optimering af dine laptops batterilevetid er let tilgГ¦ngelige pГҐ internet, bliver det efterh efternden besvГ¦rligt at holde styr pГҐ alle disse forslag, at slГҐ op pГҐ disse resurser pГҐ laptoppen, udfГёre dem til tiden, overvГҐge din batteristatus samt gГёre mange andre ting, som krГ¦ver din tid og opmГ¦rksomhed. Vigstigste […]

Tiden, der er tilbage pГҐ nuvГ¦rende tidspunkt, som ses pГҐ de fleste bærbare computere (nogen viser slet ikke disse tal), er designet til ikke at svinge alt for meget, selv om din computer er under stort arbejdspres.Battery Optimizer fortГ¦ller dig i virkelig tid, hvor mange minutter batteritid, du har tilbage ved dit nuvГ¦rende forbrug pГҐ […]

Ja, det gГёr! Hendes er det og hurtigt blik pГҐ egenskaberne ved Battery Optimizer: OvervГҐgning – Denne del viser dig og historisk blik på dette batteris opladningsniveau og forbrug. Grafen vil vise dig Batteriopladningen i% i baggrunden (forskellige nuancer i graden til opladning og afladning) og den røde linje viser laptoppens energiforbrug. NГҐr den er […]

Standarddiagnosticering af brugstid og par minutter for hver enhed, der trækkes til at blive scannet og overslag er baseret på dette Nogle batterier i visse mГ¦rker inden for bærbare computere (HP er en af de mest almindelige) giver ikke oplysning om deres batteri afladning regelmæssigt og hyppigt, og grunden af dette mГҐ Battery Optimizer diagnosticerer […]

Klik eller tryk på Start-knappen på skrivebordet, og klik eller tryk på batteriikonet i øverste højre hjørne af Start Menu Reviver. Dette åbner Windows Power Options-vinduet, der giver dig mulighed for at vælge eller ændre en strømplan.

Dobbeltklik Battery Optimizer ikonet til skrivebordet til ГҐbne programmet og fГёlg proceduren angivet nedenfor: 1. PГҐ skГ¦rmen til Battery Optimizer, skal du klikke ‘KГёr diagnose-‘ knappen for at komme i gang: Du bГёr nu blive prГ¦senteret for en skГ¦rm, der specificerer skГ¦rmens information og tilbyder at sГ¦rskilte scanningmuligheder, nemlig ‘Ekspresscanningstilstand “og” Omfattende scanningstilstand “. “Ekspresscanningstilstand” […]

– Klik her for at downloade Battery Optimizer – N downloadr downloadingsstikordet viser sig, sГҐ vГ¦lg venligst Gem “BatteryOptimizerSetup.exe” pГҐ din computer – N downloadr downloadingen er afsluttet, vГ¦lg sГҐ KГёr eller dobbeltklik “BatteryOptimizerSetup.exe” fil på din computer til at starte installationsprocessen – FГёlg instruktionerne pГҐ skГ¦rmen for at afslutte installeringsprocessen – NГҐr installeringsprocessen er […]

1. Diagnosen af dit batteris levetid burde har givet dig fГёlgende resultater: NuvГ¦rende batteriopladning , Batteriets sundhedstilstad , TilbagevГ¦rende tid ved nuvГ¦rende opladning , Potentiel batterilevetid med maksimale optimeringer og Potentiel gevinst i batteriets levetid ved maksimale optimeringer . Klik på ‘Optimer batterilevetid’ knappen efter, at du har gennemset ovenstående oplysninger for at starte optimeringsprocessen. […]

Hvis du gerne vil forhindre Battery Optimizer jeg ved hver gang, du starter din computer, sГҐ fГёlg venligst trinene, der er anført nedenfor:: Г… bn Battery Optimizer Klik pГҐ Indstillinger VГ¦lg Generelt AfmarkГr KГёr ved Start valgmuligheder

Download og installer den sidste version af Battery Optimizer fra hende GennemfГёr en diagnose, gennemse resultaterne og gennemfГёr de nГёdvendige optimeringer for forbedret levetid for batteriet