Jeg har lige installeret Battery Optimizer på min bærbare computer. How do I use it?Jeg har lige installeret Battery Optimizer pГҐ min laptop. Hvordan bruger jeg det?

Du kan optimere batteriet levetid for din laptop ved hjælp af fem lette trin:

1. Klik pГҐ KГёr diagnosen
  2. Se resultaterne og bemærk den potentielle gevinst m.h.t. batteriets levetid
  3. Klik pГҐ Optimer batteriet levetid for at begynde optimeringen
  4. UdfГёr de forskellige optimeringer, der er tilbudt. Tilpas indstillingerne for at opnГҐ den maksimale gevinst m.h.t. batteriets levetid
  5. Klik pГҐ UdfГёr optimeringer for at gemme dine indstillinger!