Hvordan downloader og installerer jeg Battery Optimizer?Hvordan downloader og installerer jeg Battery Optimizer?

Klik her for at downloade Battery Optimizer

– NГҐr downloadingsstikordet viser sig, sГҐ vГ¦lg venligst Gem “BatteryOptimizerSetup.exe” pГҐ din computer

– NГҐr downloadingen er afsluttet, vГ¦lg sГҐ KГёr eller dobbeltklik “BatteryOptimizerSetup.exe” filen pГҐ din computer for at starte installeringsprocessen

– FГёlg instruktionerne pГҐ skГ¦rmen for at afslutte installeringsprocessen

– NГҐr installeringsprocessen er afsluttet, vil Battery Optimizer automatisk vise sig pГҐ din computer og gГёre dig i stand til at stille en diagnose