Hvordan opgraderer jeg til den seneste version af Battery Optimizer?Hvordan opgraderer jeg til den seneste version af Battery Optimizer?

For at sikre, at du modtager alle fordele ved den nye version af Battery Optimizer samt alle dets forbedringer, mГҐ du fГёrst afinstallere den version, der nu er installeret pГҐ din computer, inden du installerer den nye version.

OpgraderingsrГҐd:

TRIN TIL AFINSTALLERING AF DEN GAMLE VERSION AF BATTERY OPTIMIZER

• GГҐ til Startmenuen
  • VГ¦lg Alle programmer
  • Find og ГҐbn SimpleStar mappen.
  • Find ГҐbn Battery Optimizer mappen (dette er SimpleStar mappen)
  • VГ¦lg afinstaller Battery Optimizer muligheden
  • FГёlg stikordene for, at det skal lykkes at afinstallere den gamle version af Battery Optimizer.

NГҐr det er lykkedes dig at afinstallere din gamle version af Battery Optimizer, er du parat til at downloade og installere den nye version.

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE DEN NYE VERSION

TRIN TIL AFINSTALLERING AF DEN NYE VERSION AF BATTERY OPTIMIZER

• Г…bn og kГёr den nye version af Battery Optimizer installeringsfilen (BatteryOptimizerSetup.exe), som du lige har downloadet
  • FГёlg instruktionerne pГҐ skГ¦rmen for at afinstallere den nye version af Battery Optimizer
  • Produktet vil kГёre automatisk efter, at installeringen er afsluttet.

Tillykke! Du har nu opgraderet til den seneste version af Battery Optimizer.