403 User Rate Limit Exceeded Miten estän Simple Updater käynnissä aina kun käynnistän tietokoneeni? 403 User Rate Limit Exceeded

Miten estän Simple Updater käynnissä aina kun käynnistän tietokoneeni?How do I prevent Simple Driver Updater from running every time I start my computer?

Jos haluat estää yksinkertaisen ohjainpäivityksen suorittamisen joka kerta, kun käynnistät tietokoneen, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa Simple Driver Updater
  2. Napsauta Asetukset
  3. Valitse Yleiset
  4. Poista Suorita käynnistyksen yhteydessä -valintaruudun valinta
  5. Napsauta Käytä