Olen hiljattain päivittänyt minun tietokonelaitteiston / asentanut käyttöjärjestelmän uudelleen / korvasi sen uuden tietokoneen. Mitä minun täytyy tehdä?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

Koska lisenssi on lukittu tietokoneen nykyiseen laitteistoon ja järjestelmän kokoonpanoon, lisenssin tila vaikuttaa, kun muutat tietokoneen laitteistoa ja käyttöjärjestelmää tai vaihdat sen uuteen tietokoneeseen. Tällaisissa tapauksissa sinun tarvitsee vain kirjoittaa tukitiimillemme yksityiskohtia ja he voivat mielellään tarkistaa ja vapauttaa lisenssiavainsi uudelleenaktivointia varten. Tämän jälkeen voit aktivoida tuotteen uudelleen.