Miten voin poistaa päällekkäisiä tiedostoja Duplicate Finder-ominaisuus?How do I delete duplicate files using the Duplicate Finder feature?

Yksinkertainen PC-optimoija voi auttaa etsimään kansion tai hakemiston päällekkäisiä tiedostoja nopeasti. Voit etsiä ja poistaa päällekkäisiä tiedostoja napsauttamalla aloitusnäytössä Säilytä laatta -kuvaketta ja napsauttamalla sitten Duplicate Finder -laatikkoa. SPCO_dupfilefdr1 Voit skannata koko tietokoneen tai tietyt kansiot. Jos haluat skannata koko tietokoneesi, napsauta Scan-painiketta, jos haluat aloittaa kaksoiskappaleet. SPCO_dupfilefdr2 Jos haluat hakea tietystä hakemistosta tai kansiosta, valitse Selaa kansio ja valitse kansio, valitse Valitse kansio ja napsauta sitten Skannaa- painiketta. SPCO_dupfilefdr3 Kun skannaus on valmis, näet luettelon löytyneistä tiedostoista. Alkuperäinen tiedosto poistetaan, kun taas löydetyt kopiot tarkistetaan. Tarkista tiedostot ja pidä ne, joita et tarvitse, klikkaa Poista- painiketta ja olet valmis! SPCO_dupfilefdr4