Hoe kan ik dubbele bestanden verwijderen met de functie Duplicate Finder?How do I delete duplicate files using the Duplicate Finder feature?

Eenvoudige PC Optimizer kan helpen om snel dubbele bestanden in een map of map te vinden. Om dubbele bestanden te vinden en te verwijderen, klikt u op de tegel Onderhoud op het startscherm en klikt u vervolgens op de tegel Duplicate Finder . SPCO_dupfilefdr1 U hebt de mogelijkheid om uw hele computer of specifieke mappen te scannen. Als u uw hele computer wilt scannen, drukt u op Scannen om te beginnen met zoeken naar dubbele bestanden. SPCO_dupfilefdr2 Als u in een specifieke map of map wilt zoeken, klikt u op Map selecteren om te bladeren en de map te kiezen, klikt u op Map selecteren en vervolgens op de knop Scannen . SPCO_dupfilefdr3 Nadat de scan is voltooid, ziet u een lijst met gevonden dubbele bestanden. Het oorspronkelijke bestand wordt uitgeschakeld, terwijl de gevonden duplicaten worden gecontroleerd. Bekijk de bestanden en bewaar de bestanden die je niet nodig hebt, klik op de knop Verwijderen en je bent klaar! SPCO_dupfilefdr4